Ще получи ли лиценз Sportingwin?

Обновена: 10 май 2023 18:44 | 22 фев 2021 15:05, Александър Попов
5
Ще получи ли лиценз Sportingwin?

В последните години, индустрията на спортните залози, както и на добре познатите онлайн казина, предоставят на всеки клиент, редица приятни предизвикателства, с които да направят света на спорта не само по-интересен, но и доходоносен. Присъствието на лицензираните букмейкъри, както и заплащането на данъците в края на годината, доказват, че присъствието им е положително за мнозина.

Нека не забравяме, че Монако, като една много малка страна, се издържа изцяло с помощта именно на хазартния сектор. Малко по-подробен поглед на индустрията у нас ще ни покажа, че разполагаме не само с родни брандове, които освен всичко се радват на по-сериозно внимание и все по-често правят скок за експанзия в Европа, но забелязваме и привличането на нови оператори от чужбина. Не е никак трудно да видим, че редица букмейкъри със световна слава, започват да оперират на родния пазар.

За целта обаче се налага преминаването на една много трудна и специална процедура, която изисква предоставянето на лиценз. Родната хазартна комисия отдавна се слави като особено специален и атрактивен хегемон, склонен да провери и най-малкия детайл, за да гарантира не само честната игра, но и да е сигурен, че предоставените шансове за играчите са точно толкова, колкото са описани в платформата. Точно по тази причина ще забележим, че има случаи на много и най-различни брандове, които се на получили благословията, за да започнат да предлагат своите услуги на българската аудитория. Не трябва да забравяме, че освен локален лиценз, всеки роден играч е защитаван и от Европейската комисия за хазарт.

В случай, че още не сте чули, един нов специален бранд, регистриран на територията на Малта, се подготвя за навлизането в българските спортни среди. Става въпрос за добре познатия Sportingwin, който очевидно е в последната фаза, за да получи толкова мечтания лиценз. Според различни анализатори, в този линк за Sportingwin ще видим някои от най-важните черти, които ни интересуват. Операторът предоставя достъп до необятния свят на спорта и предлагат доста разнообразни пазари. Един поглед ни показва и нещо друго, тук всяка дисциплина се разглежда с особено внимание.

По-важното е, че ще открием някои много важни и специални опции като кеш-аут за контрол на риска. Подозираме, че при старта ще се предложат добри и специални промоции, за да може всеки потребител, особено след като знаем, че в България именно конкуренцията е особено жестока и все повече брандове се стремят да създадат не само лоялна потребителска група, но и тенденция в спортните залози. Точно по тази причина новия оператор има не просто хвърлена ръкавица, но и се изправя срещу истински гладиатори. А от тази битка, печелят само спортните запалянковци и почитатели.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Sportingwin
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сайтът изглежда има амбиция, виждам, че има основен пазар Азиатски хендикап, което в "топ букмейкъра" буин е мираж. По структура прилича на руските си братя, но за разлика от тях са инвестирали в малтийски лиценз, който би бил много по-значим от българския. Нашият по-скоро се купува под формата на такса "спокойствие" и има нулево покритие при спор. За нас - лимитираните играчи се явява като възможност... Но не вярвам да са по-различни в това отношение.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПравославенСмисълът, който се постига е същият, когато в платена букмейкърска статия се насажда мнение относно хазарта. В тази индустрия има и хора, които печелят добре. Но не смятам да го дискутирам тук. : )
2
1
 
0
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Хазартът трябва да се забрани на територията на цялата страна. Хазартът НЕ ПРОИЗВЕЖДА НИЩО, НЯМА НИКАКВА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ освен за организаторите. Събира от 10 *** по 100 лв, дава на 1 от тях 300-400, а останалите 600-700 си ги прибира организаторът - КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ОТ ТОВА???
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Родната хазартна комисия отдавна се слави като особено специален и атрактивен хегемон, склонен да провери и най-малкия детайл, за да гарантира не само честната игра" това виц ли е?